Protestantse Gemeente Markelo

Elke zondag om 10:00 uur dienst in de Martinuskerk. Details van de diensten staan op de Welkom pagina.

www.pkn.nl

OPEN KERK Dagen 2011

De Open Kerk dagen van 2011 was een jubileumjaar want dit jaar vierden we ons 5 lustrum (25 jaar)

Dit jaar hadden we gekozen voor een expositie van bruidsjurken van mensen die in de kerk van Markelo getrouwd zijn.

Uiteraard zijn er weer veel foto's gemaakt van al het moois en die laten we nu even zien zodat als u de Open kerk dagen niet bezocht hebt toch een indruk krijgt van wat u gemist hebt.

Trouwjurk en trouwpak van het bruidspaar dat in maart 2011 in deze kerk getrouwd is.

De Open kerkdagen van 2011 zijn weer achter de rug en we mogen terugzien op een soms vermoeiende maar ook vooral een erg geslaagde expositie van bruidsjurken en bruidsattributen.

In plaats van 6 dagen is de kerk zelfs 9 dagen open geweest door extra openingen tijdens de Larense fiets4daagse en de Markelose meutdagen. Op één van deze dagen zijn ook TV opnamen gemaakt door RTV Oost.

We hebben nog nooit zoveel bezoekers gehad als dit jaar en dat dankzij de bereidwilligheid van zoveel mensen om hun bruidskleding uit te lenen.

Ook dank zij onze sponsors, zoals bouwbedrijf Pinkert, bruidsmode Très Chic uit Hengevelde en bruidsmode 2ImpressU uit Markelo, Bloemerie Eggink, Wibel en vlaggenfabriek Faber, die het mogelijk hebben gemaakt de bruidsjurken zo mooi te kunnen exposeren.

U allemaal ontzettend bedankt voor het welslagen van deze dagen.!!!

Ook willen we de mensen bedanken die 6 zondagen noodgedwongen alleen maar in het middenvak van de kerk konden zitten in plaats van op hun “eigen” plekje. Maar het was ook wel weer gezellig zo!

Open kerkdagen: een mooie manier om samen, ook als kerk, zichtbaar aanwezig te zijn binnen de Markelose gemeenschap.

Opening door Harm Linde, voorzitter van de kerkenraad.
Voor de kinderen is er een kleurplaat.
Even pauze voor de leden van de openkerk commissie.Koffiepauze voor de openkerk commissie.

Laatst bijgewerkt:  24-09-2014